kje potekajo naše vadbe

Vadbe potekajo na 4 različnih lokacijah skozi teden.

most na soči

nova gorica

o plezalni šoli
peter mrak

Pozdravljeni. Sem Peter Mrak, mož in oče štirih (super) otrok.

Izviram iz Bače pri Modreju, kjer sem že od malih nog nabiral kondicijo ob vodi in v vodi. Raje kot za zvezki in knjigami sem bil v naravi, za katero sta me navdušila moja starša in sem jima zato zelo hvaležen. Še vedno sem zelo rad v naravi, kjer se tudi najbolj sprostim in umirim. Po drevesih in skalah sem rad plezal že od vsega začetka. Ob koncu osnovne šole sem se spoznal s športnim plezanjem in se zanj očitno navdušil, saj sem od takrat večino svojega prostega časa posvetil temu športu. Vse plezalno znanje pridobljeno na (Mirandinem) plezalnem krožku, v stenah Čiginja, Tolminske, Primorske in tujine, na tekmovanjih DP, tečajih in izobraževanjih, v ŠPD Korenjak od leta 2007 prenašam na svoje varovance v Plezalni šoli Peter Mrak.

najbolj pogosta vprašanja

V: Oprema za vadbo

O: Kratke hlače ali trenerka (ne kavbojke), čiste telovadne ali šolske copate (kdor je brez plezalk), pijača (cca pol litra). V GUC-u bo pozimi bolj hladno (vsaj ob 16h), tako da priporočam trenerko, prav tako ob večerih, ko bomo plezali zunaj.

V: Kje vse in kdaj se lahko pridružim plezanju?

O: Plezalna šola Peter Mrak ima plezalne vadbe od začetka septembra do junija (24.6.) v: Novi Gorici (ponedeljek, sreda, petek) Tolmin, Most na Soči (torek in četrtek) Šempas (ponedeljek) *Plezalci in starši izberejo ali bodo trening obiskovali enkrat ali dvakrat tedensko. Splača se hitro odločiti, da boste dobili željeni termin. Športno-plezalni tedni in tabor Bohinj (julij in avgust, datumi bodo podobni kot v preteklem letu). Prihranek za zgodnje prijave.

V: Obvestila o odsotnosti

O: V kolikor otroka ne bo na plezanje, me prosim obvestite s sporočilom na telefon, da vas ne čakamo. Hvala vsem, ki ste me o odsotnosti otrok že obveščali.

V: Plačevanje. Kdaj in kako?

O: Ob koncu meseca vam bom na mail poslal račun, ki ga poravnate na TRR Plezalne šole. Lahko plačate vadnino tudi za dva meseca (ali več) skupaj, torej še za mesec ali več naprej. Več o načinu plačevanja dobite vsi prijavljeni na vaš elektronski naslov.

ZAKAJ VPISATI
VAŠEGA OTROKA V
PLEZALNO ŠOLO?

Imate otroka, ki je rad aktiven in poln energije. In želite, da bi svojo energijo usmerjal v pravo smer in bi postal pravi mali Švarceneger, Peter Klepec ali Spiderman, ki bi vam bil v veselje in ponos. Želite, da bi bil vaš otrok bolj spreten, hiter, gibljiv, natančen, uravnotežen? Če je vaš odgovor DA, ste na pravem mestu. Plezalna šola Peter Mrak bo iz vašega otroka potegnila te potenciale. Kako skozi otrokovo otroštvo, ta neznan tropski gozd, do tega? Pomagali vam bomo.

PRIČEVANJA ZADOVOLJNIH
UPORABNIKOV

prijava

    Podatki o mladem plezalcu

    Podatki o staršu/skrbniku